rtopbox-contact

rtopbox-nieuwsbrief

De film van je leven over FAS. Word superster!

Lekker shinen in de spotlights op de première van jouw eigen film? Dat kan als jij je aanmeldt voor De film van je leven.

Samen met 30 andere FAS-kinderen ga je een zomer lang toffe, verdrietige, spannende en misschien ook gekke dingen die je meemaakt, vastleggen met je eigen telefoon of camera (of die van je ouders).
Elke twee weken krijg je van ons een tip voor wat je kunt filmen. Maar we sturen je ook voorbeelden van wat andere kinderen maken. Genoeg inspiratie om uit te putten dus. Je kunt bijvoorbeeld je huisdier filmen, je hobby, waar je goed in bent of wat je moeilijk vindt. Het enige wat je daarna hoeft te doen is het materiaal opsturen naar ons.
Wij regelen de rest en monteren jouw beeld tot een complete film.
Kortom jij bent de superster!

En dan?
De film van je leven gaat in november in première op een bijzondere FAS-dag waar veel andere FAS-kinderen zullen zijn. Je krijgt die dag een DVD van ons mee zodat je zo vaak terug kunt kijken als je zelf wilt. Maar je kunt hem ook laten zien op school, tijdens het geven van een spreekbeurt. Uiteraard plaatsen wij de film op YouTube en Facebook zodat je hem kunt delen met al je vrienden.
Vind jij het leuk om samen met andere FAS-kinderen film te maken over de
dingen die jullie bezighouden? Meld je dan zo snel mogelijk aan.

Aanmelden is simpel: stuur vóór 25 juli een mailtje naar
marieke@wittebos.nl
Filmen: tussen half juli 2016 en oktober 2016
Première: november 2016, tijdens het FAStival
Kosten: het is helemaal gratis!

De Film van je leven is een nieuw project van het FAS-project. Eerder hebben we het dagboekproject georganiseerd waarbij een zomer lang 30 kinderen aan de hand van een werkboek foto’s maakten. De foto’s van Sem, Amber, Marcella en Cynthia zijn op de site van het FAS-project te zien. Ze vertellen ook waarom ze de foto maakten.

Het FAS-project is een initiatief van Stichting Het Witte Bos en is mede mogelijk gemaakt door: Janivo, Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK), Weeshuis der Doopsgezinden, Boschuysen en Dorodarte Zie ook: http://www.fasproject.nl/dagboeken 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

facebooktwitterlinkedInyoutubeemailhome