rtopbox-contact

rtopbox-nieuwsbrief

Aanmelden bij Trias

Professionals binnen de zorg & welzijn kunnen kinderen, jongeren en gezinnen bij Trias aanmelden via het digitale aanmeldformulier.

HET IS MOGELIJK OM HET FORMULIER TUSSENTIJDS OP TE SLAAN. JE VINDT DEZE OPTIE ONDERAAN HET FORMULIER (RODE TEKST).

NB: Om het formulier te kunnen verzenden dienen alle verplichte velden ingevuld te zijn. Is dit niet het geval, dan geeft het formulier dit aan na verzending. Als het betreffende veld is ingevuld, druk je wederom op ‘verzenden’.

Het formulier is succesvol verzonden als de volgende melding verschijnt: Bedankt voor de aanmelding. Binnen een week stuurt ons Aanmeldpunt een mail met de bevestiging van ontvangst.
Na verzending van het formulier ontvang je een kopie van de aanmelding op het opgegeven e-mailadres. Heb je geen mail ontvangen, kijk dan eerst in je spam-folder/ongewenste mail. Indien ook daar niks ontvangen, neem dan contact op met ons aanmeldpunt.

Toelichting aanmeldprocedure

Trias wil kinderen/jongeren en hun gezin na een hulpvraag zo snel mogelijk de meest passende zorg bieden. Hiervoor is het van belang dat wij vanaf de start zo volledig mogelijke informatie over de hulpvraag ontvangen. Als de gevraagde informatie al beschreven is in een recente verslaglegging dan hoef je deze informatie niet in te vullen. In dat geval kun je verwijzen naar de verslaglegging en dit als bijlage aan het aanmeldformulier toevoegen.

Trias wil aanmeldingen bij voorkeur via het digitale aanmeldformulier ontvangen. Als je deze routing niet kunt volgen, is het mogelijk dat je van ons het formulier ‘Aanvullende gegevens aanmelding’ ontvangt met het verzoek dit in te vullen.

Vragen?

Voor vragen over de aanmeldprocedure kun je contact opnemen met de betreffende gedragswetenschapper of de bij jouw bekende contactpersoon van Trias. Voor contactpersonen verwijzers: klik hier

Contact

Telefoonnummer: (038) 456 46 00
Postadres: Trias Aanmeldpunt, Emmawijk 11, 8032 CA  Zwolle
aanmeldpunt@trias-groep.nl / spoedhulp@trias-groep.nl 

Aanmelden jongeren en ouders

Jongeren en ouders vinden HIER meer informatie over aanmelden bij Trias.

facebooktwitterlinkedInyoutubeemailhome