rtopbox-contact

rtopbox-nieuwsbrief

Vacature 028-2018 Pedagogisch medewerker B

Pedagogisch medewerker B m/v Dagbehandeling Jonge Kind Zwolle

24-36 uur per week

De vacature is in eerste instantie voor de duur van een half jaar met mogelijkheid tot verlengen.

Dagbehandeling Jonge Kind Zwolle

De Dagbehandeling Jonge Kind is een behandelgroep van 6 tot 10 kinderen in de leeftijd van 2,5 t/m 7 jaar. Op de dagbehandeling werken we vanuit het sociaal-competentiemodel, waarbij de leeftijdsadequate ontwikkelingstaken als doel worden gesteld. Het oplossingsgericht werken wordt hierbij als beroepshouding gehanteerd. Het bieden van voorspelbaarheid, duidelijkheid en structuur zijn een belangrijk onderdeel van de behandeling. Ten behoeve van de behandeling verricht je werkzaamheden als het ontwikkelen en uitvoeren van groepsactiviteiten, het doen van observatie, het verzorgen van rapportage en overdracht en het voeren van kind- en teamgerichte gesprekken. Ook verzorgende en huishoudelijke handelingen behoren tot de taken. Samenwerking vormt een belangrijk onderdeel binnen de behandeling, zowel met collega’s (multidisciplinair team) als met ouders/verzorgers en externe organisaties zoals kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen.

Dit vragen wij:

  • Je kunt een pedagogisch en veilig leefklimaat bieden;
  • Je hebt ruime ervaring in het werken met kinderen en hun ouders en bent bereid om te werken in een multidisciplinair teamverband;
  • Je hebt ervaring in het werken met zowel groepsdynamische processen als met individueel gerichte begeleiding;
  • Je weet te werken vanuit het competentiemodel, daarbij is oplossingsgericht werken een attitude;
  • Je bent een sterke, flexibele persoonlijkheid;
  • Je bent in staat te reflecteren op je eigen handelen;
  • Je kunt omgaan met weerstand en crisissituaties;
  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO-SPW of een daarmee gelijkgestelde opleiding;

Wij bieden:

Een zelfstandig tijdelijke functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg, salarisschaal 7.

Informatie:

Voor meer informatie kun je via de mail contact opnemen met Frank Hegeman, manager Zorg Ambulant:  f.hegeman@trias-groep.nl

Sollicitaties:

Je schriftelijke reactie met cv kun je, uiterlijk vóór 18 december 2018, onder vermelding van vacaturenummer 028-2018 richten aan werken@trias-groep.nl t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

facebooktwitterlinkedInyoutubeemailhome