rtopbox-contact

rtopbox-nieuwsbrief

Gezocht: vrijwilligers voor kleine klusjes en vervoer behandelgroepen Reggeberg

Bij de behandelgroepen op ‘De Reggeberg’ in Hellendoorn verblijven kinderen tussen de 7 en 15 jaar met diverse achtergronden en problematiek zoals autisme, ADHD, hechtingsstoornis of ODD. Een aantal van de kinderen gaat in de zomervakantie een week op zomerkamp. Voor het vervoer naar en van het kamp is Trias op zoek naar vrijwilligers. Het gaat om vakantiekampen in onder meer Mierlo, Veldhoven en Vierhouten.

Daarnaast komt Trias graag in contact met mensen die vanaf september op regelmatige basis op verschillende doordeweekse avonden een of meerdere kinderen naar onder andere sportclubs in de regio Nijverdal/Hellendoorn willen brengen en halen en op vrijdagmiddag/zondagavond vervoer naar en van pleeggezinnen/gezinshuizen verspreid door Overijssel. Ook zijn we op zoek naar mensen met groene vingers die ons willen helpen het terrein er weer gezellig uit te laten zien.

Vrijwilligers tekenen bij Trias een vrijwilligerscontract. Naast heel veel dankbaarheid bieden we een kilometervergoeding. Ook de aanvraagkosten van de vereiste VOG worden door Trias vergoed. Is er geen eigen vervoer beschikbaar, dan kan de vrijwilliger gebruik maken van het Trias personenbusje.

Voor meer informatie kunnen belangstellende contact opnemen met Wendy of Esther van de behandelgroepen op de Reggeberg via kompas@trias-groep.nl
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

facebooktwitterlinkedInyoutubeemailhome